06 110 76 836 info@storievents.nl
Selecteer een pagina

Maak gebruik van events om jouw verhaal te vertellen

Ieder bedrijf, merk of organisatie heeft een eigen verhaal. Hoe je dit spannend, beeldend en met de juiste emotie kan neerzetten, is de grote uitdaging bij het organiseren van een evenement. Gefocust op het eindresultaat kan je invloed uitoefenen op de beleving van de bezoeker door middel van storytelling. Door de juiste sfeer en `tone of voice` wordt ieder verhaal zo verteld, dat het de gasten raakt en een positieve ervaring zal blijven houden in hun herinnering.

De beste storytelling vraagt om geloofwaardigheid

Een geloofwaardige ontmoeting tussen het bedrijf en de doelgroep. Betekenisvolle ontmoetingen tussen mens en organisatie of merk. Belevenissen met een uniek verhaal namelijk het echte verhaal! De beste storytelling wordt overigens gedaan door moedige auteurs, want je laat echt zien wie je bent en waar je voor staat.

Storytelling kan bij ieder evenement

Het is een groot misverstand dat storytelling alleen ingezet kan worden bij grote evenementen of dat het heel ingewikkelds is. Eigenlijk moet je het bijna omdraaien. Iedere organisatie of merk heeft een eigen unieke verhaal. In alles zit storytelling, maar niet alles is een goed of passend verhaal. Ook wordt niet alles op de goede manier verteld. Het is net als bij de film. Er bestaan geen goede of slechte genres, maar wel goede en slechte films. Iedereen kan van een ander genre houden, maar bij een echte goede film in jouw gekozen genre kom je wel met meer energie naar buiten als waarmee je naar binnen bent gekomen. Storytelling zit in alles!