06 110 76 836 info@storievents.nl
Selecteer een pagina

Mijn verhaal

Meer dan 20 jaar heb ik gewerkt als Marketeer / Event Specialist bij verschillende grote bedrijven, waaronder Ricoh Europe,  3M Nederland, ANWB en De Telegraaf. Bij deze bedrijven heb ik, als projectleider, mooie campagnes en evenementen ontwikkeld, georganiseerd en begeleid. Om een nieuw product te introduceren, de merkbekendheid te vergroten of gewoon een leuke dag te organiseren voor relaties.

Mensen een bijzondere ervaring laten beleven is het mooiste wat er is. Hier ligt dan ook mijn passie! Het gaat erom de juiste boodschap te formuleren voor het bedrijf. En welk gevoel je hierbij wilt creëren bij de doelgroep. Als dit het gewenste gevoel is, dan zullen ze dit altijd blijven associëren met jouw bedrijf. Eén van de manieren om dit gevoel op te wekken is het organiseren van een event dat aansluit bij jouw bedrijfsverhaal. Maar wat is jouw verhaal? Wat wil jij dat de bezoeker van jouw evenement blijft herinneren?

Ik geloof erin dat ieder bedrijf in staat is om zijn verhaal goed te vertellen, maar zorg ervoor dat dit een uniek verhaal is, namelijk jouw verhaal. Bij Storievents geloven we in de kracht van de beleving. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd, dus samen met jou kunnen we een blijvende ervaring maken van jullie event.

Maar ik help je ook graag bij het vaststellen van jullie bedrijfsverhaal. Wat zijn jullie drijfveren? Waarom doen jullie datgene wat je doet? Samen bepalen we jullie “Gouden Cirkel” om vanuit daar de verdere koers te bepalen.

Op dit moment werken we nauw samen met een aantal unieke eventlocaties. Ieder met hun eigen verhaal:
*  Flora Boskoop:                                        Boskoop                 floraboskoop.nl
*  Plantariumgebouw:                                Hazerswoude        plantariumgebouw.nl
*  De Dyck                                                    Woubrugge            dedcyk.nl
*  Kameryck                                                 Kamerik                 kameryck.nl 

 

Storievents is dé schakel tussen het evenement en jouw verhaal. Voldoende over mij. Ik ben vooral benieuwd naar jou.
What’s your story?

René Gelderblom
Marketing & Events Specialist