06 – 50 49 41 36 gpfotografie@outlook.com

 

Hi, Ik ben Gert

 

Fotograaf te Katwijk

FOTOGRAFIE IS MIJN PASSIE.

Hoi, ik ben Gert van der Plas. Ik ben blij dat je me gevonden hebt.

Fotografie is mijn passie sinds ik 12 jaar oud was. Mijn motto is: “Je hoeft niet de beste te zijn, als je maar beter bent dan je laatste foto.” Mijn thuisbasis is Katwijk, maar ik fotografeer in heel Nederland. Trouwen in het bruitenland, geen probleem. Ik heb meerdere bruiloften gefotografeerd in het buitenland onder andere in Italië (Toscane) en op Ibiza.

Bruiloften fotograferen is wat ik voornamelijk doe en mijn doel is kort en simpel, jullie bruiloft vertellen door foto’s die echte emoties laten zien en die gewoon gaaf zijn. Ik geloof dat bruidsfotografie niet veilig en saai hoeft te zijn.

Op een bruiloft geef ik alles, altijd op zoek naar die ene foto die een verhaal verteld, jullie verhaal. De hele dag ben ik aanwezig op jullie bruiloft, eventueel ook ‘s avonds. Omdat ik wil blijven leren volg ik nog steeds master classes bruidsfotografie. Mijn motto is: “Je hoeft niet de beste te zijn, als je maar beter bent dan je laatste foto.”

Ik ben lid van Master Photographers Network, een club van professionele portret/bruiloft/bedrijfsfotografen. Sinds november 2016 mag ik mij BRONS MASTER in de bruidsfotografie noemen. Mijn werk werd beoordeeld door 3 juryleden uit binnen en buitenland. Een bekroning voor mijn werk tot nu toe. Ik bied diverse albums aan. Eenvoudig nabestellen voor familie en vrienden is inbegrepen en neemt je veel werk uit handen. Je krijgt een trouwclip (Full HD en 4K kwaliteit) van jullie bruiloft, leuk om te delen, bijvoorbeeld op social media. Op mijn Youtube kanaal GPfotografie.nl zijn meerdere voorbeelden te zien van een trouwclip.

Willen jullie meer weten, neem dan contact met mij op.

Neem contact op