06 110 76 836 info@storievents.nl
Selecteer een pagina

Buma Classical Convention

buma

Op 24 november 2017 vond de Buma Classical Convention plaats in TivoliVredenburg – Utrecht. Dit is dé onafhankelijke conferentie voor professionals uit de klassieke muziek sector. Een plek om elkaar te ontmoeten en samen nieuwe inzichten te verkrijgen.

Buma Classical Convention gaat voorbij aan de waan van de dag en kijkt een stap verder. Missie is om relevante inzichten te brengen voor professionals die aan de slag zijn met de grote uitdagingen van deze tijd. Dat betekent hard werken, niet passief toehoren. Elkaar uitdagen, kritisch reflecteren en ervaringen uitwisselen. Dit doen ze middels key notes, debatten, workshops, speeddates en showcases. In grote gezelschappen of in intieme sessies.

Storievents is gevraagd om tijdens de sessie “Spark Your Brand” een Masterclass te geven over Storytelling en hoe dit te kunnen implementeren binnen de klassieke muziek. Tientallen professionals uit de klassieke muziekbranche als ; marketingmanagers, beleidsmakers, programmeurs, zakelijk leiders en zaaleigenaren namen deel aan deze masterclass.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 november 2017