06 110 76 836 info@storievents.nl
Selecteer een pagina

De Businessclub Rijnstreek helpt ondernemers die lid zijn van deze club bij het gunnen van business, ondersteunen van elkaar en delen van belangrijke kennis en informatie. Deze club bestaat uit ca. 20 enthousiaste ondernemers uit de omgeving Alpen aan den Rijn.

Om de leden op een informele en actieve manier een leuke dag te bezorgen, is Storievents gevraagd om de organisatie hiervan op zich te nemen. Gekozen is om deze dag te houden in de inspirerende en creatieve omgeving van Amsterdam-Noord (NDSM werf) en Blijburg.

De dag bestond uit:

  • een boeiende en inspirerende sessie van Marcel Verhoef, coach bij Kenneth Smit over het ondernemerschap en hoe je uit de vertrouwde comfortzone kunt stappen om nog meer uit jezelf en je bedrijf te halen.
  • om “de wind weer in de zeilen te krijgen of te behouden” zijn we met elkaar gaan Powerkiten op het Stadstrand Blijburg in Amsterdam
  • boerengolf om actief en sportief bezig te zijn
  • en vooral veel fun en lekker eten.

Al met al een geslaagde dag, waarbij het bestuur van de Businessclub naar aanleiding van de ochtendsessie heeft besloten om het een en ander in het vervolg anders te gaan aanpakken.