06 110 76 836 info@storievents.nl
Selecteer een pagina

Holygreen Festival 2018

Het Holygreen Festival in Boskoop was 24 augustus 2018 een daverend succes. Ondanks de regen en onweer hebben ca. 1000 bezoekers genoten van verschillende Dj’s, cocktails, en allerlei groene activiteiten zoals een algenbar en bloementrip.

Om 17.00 uur opende de winnaars van de dj contest het festival voor de toestromende bezoekers en al vrij snel stond het hele terrein vol. Holygreen wil met dit festival laten zien dat groen ook hip kan zijn en daarom was het hele terrein aangekleed met bomen en planten. Uit voorzorg hadden wij, als organisatie, een aantal maatregelen getroffen om te voorkomen dat de bezoekers veel last zouden hebben van de voorspelde regen. Zo was er een extra tent geplaatst op het festivalterrein en werden groene poncho’s uitgedeeld.

Ook in de Groene Kroeg was het de hele avond een groot feest. DJ Jor-D en Piano & Pils zorgde ervoor dat de sfeer er vanaf het begin goed in zat. Omdat de ruimte daar uit voorzorg ook was overdekt, konden mensen hier tijdens een regenbui gewoon door blijven feesten.

Aan het einde van de avond moest het festival tijdelijk worden stilgelegd, vanwege het onweer. Alle bezoekers konden veilig schuilen in een grote loods tegenover het terrein. Na een half uur kon de afsluiter Vato Gonzales uiteindelijk toch zijn set beginnen. Dansend en springend in groene poncho’s was dit dé perfecte afsluiter van de 2e editie van het Holygreen Festival.

Wij hebben deelgenomen in het projectteam om dit festival te organiseren van het begin tot eind. Van conceptontwikkeling, bouwen van festivalterrein, afspraken maken leveranciers, marketingcommunicatie tot begeleiding op de dag zelf.

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

28 augustus 2018