06 110 76 836 info@storievents.nl
Selecteer een pagina

Nieuw concept Carla’s Lunch en Diner

Carla’s Lunch en Diner is een lunchroom gevestigd op de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn. Naast de lunch heeft Carla’s ook een ontbijt en high tea arrangementen op de kaart staan. Geregeld worden er satéavonden en andere diners georganiseerd. En ook voor feestjes, zakelijke bijeenkomsten of borrels kan je bij ze terecht. Een zeer gevarieerd aanbod, wat misschien ook wel hun valkuil is. Waar staat Carla’s Lunch en Diner nou echt voor? Wat is hun specialiteit? Gezien het teruglopende aantal gasten is het tijd om kritisch naar het aanbod te kijken, maar dat begint bij “het bedrijfsverhaal”.

Samen met eigenaar Erik Willemse hebben we de Gouden Cirkel ingevuld en bepaald wat nu echt zijn passie is en de reden waarom hij een ondernemer wilt zijn. Dit heeft uiteindelijk geleidt tot nieuwe inzichten bij Erik die hem heeft doen besluiten om het concept aan te passen en zelfs de naam van zijn zaak te gaan veranderen.

Quote Erik: “Met weinig verwachtingen het gesprek met René aangegaan. Al snel voelt het zeer vertrouwd. Er komen vooral vragen die ik zelf nooit zou kunnen bedenken, zo simpel. En antwoorden die uiteindelijk alles op hun plek leggen. Dat is absoluut de kracht van Storievents. De gouden cirkel vol maken met Why’s. Als je je draad kwijt bent en geen idee hebt waarom je het nog doet. Maak een afspraak. Want het helpt je gewoon verder.
That’s why!”

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

1 augustus 2018