06 110 76 836 info@storievents.nl
Selecteer een pagina

Wheels in the West 2018

Wheels in the West (2e editie) is een classic & vintage cars event in de Randstad. De unieke verkoop- en tentoonstellingsbeurs vond plaats op zaterdag 29 september en zondag 30 september 2018 in het Plantariumgebouw te Hazerswoude/Boskoop. Het doel van Wheels in the West is: business doen, mensen plezier aan auto’s laten beleven én baten genereren ten behoeve van het slokdarm- en maagkanker fonds (SLMK fonds).De beurs is een plek waar de handelaren en de liefhebbers van de klassieke auto elkaar kunnen ontmoeten. Op de beurs presenteren zo’n 150 standhouders hun mooiste exemplaren. Naast deze exclusieve auto’s waren er ook toebehoren, adviseurs, clubs.

Duizenden bezoekers bezochten Wheels in the West. Niet alleen echte oldtimer liefhebbers bezochten het event, maar ook vader en zoon, doorsnee autoliefhebbers en liefhebbers van ‘grote bakken’ wisten hun weg te vinden tussen de vele oltimers, youngtimers, militaire voertuigen en oude tractoren.
Wij hebben ondersteuning geboden in de marketingcommunicatie, acquisitie standhouders, werving bezoekers en de organisatie van dit event.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

5 oktober 2018